Въпроси и отговори

Q?

Гарантирате ли услугата?

A.

Да, но моля забележете, че някой видове вредители, могат да бъдат доста упорити и да е необходимо няколкократно посещение на обекта.

Q?

Безопасни ли са препаратите които използвате?

A.

Всички продукти са одобрени за използване от Националното и Европейско законодателство.  Информация относно безопасността на нашите продукти е на разположение при запитване.

Q?

Колко често се налага да посещавате дома ми?

A.

Ако нямате постоянен проблем с вредителите, е препоръчително профилактична намеса два пъти в годината.  Най-активния период за повечето вредители е през пролетта и есента.

Q?

Трябва ли да подпиша контракт с ExoControl, за услугата която ще се извършва в дома ми или моят офис?

A.

Не е задължително, въпреки, че е препоръчително.  Подписването на контракт, е въпрос на удобство и сигурност.  При подписване на споразумение , ние се заемаме с вписването ви в нашия график, получавате преференциални цени,периодичен мониторинг и контрол.

Q?

Бих ли могъл, сам да се преборя с вредителите в дома си?

A.

В някои случаи, да. На пазара се продават продукти, които при по малак проблем и правилно използване, биха могли да отстранят малките вредители, но бъпреки това професионалната намеса е винаги по ефикастния вариант.  Ние разполагаме с препарати, които са разрешени единствено за професионална употреба от лицензирани изпълнители. Правилната стратегия е изключително важен фактор за постигане на пълен контрол, затова винаги е по-добре да се доверите на професионалисти!