Enershield – Въздушни бариери

Въздушните бариери на Enershield гарантират над 90% непроницаемост на летящи насекоми. В най-общ план идеята на бариерата е да изгради така наречената невидима "врата„, която да разделя вътрешната от външната среда. Enershield предотвратява трансфера на температура, влага, прах, миризми и насекоми.  Бариерата използва въздуха и температурата на помещението в което е инсталирана, постигайки лесна климатизация на помещенията зад бариерата, тъй като на практика "вратата" е винаги затворена. Основно предимство на системата е високата енергийна ефективност и значително редуциране на разходите за отопление респ. охлаждане.

Нарастващите цени за отопление и охлаждане е един от основните ни разходи днес.  За бизнеси които държат вратите си отворени, тези разходи са още по-големи. 

С въздушните бариери на Enershield, бихте могли драстично да намалите тези разходи, и да увеличите оперативните аспекти на вашия бизнес.

С цел оптимално ефикасен и ефективен печат, избора на правилната въздушна бариера за вашия бизнес, е от изключителна важност.   Въздушните бариери на Enershield се проектират и произвеждат във Великобритания и са изградени да устоят на най-тежките климатични условия – топли или студени.

Въздушните бариера не трябва да бъдат бъркани със затоплящи въздушни завеси, чиято функция е единствено да осигури топлина над често отварящите се врати.

Коментари са забранени.